jtemplate.ru - free extensions for joomla

Interessante sites.....

 

 

Ik geloof in eigenheid, ik geloof in verschillende dingen kunnen leren bij verschillende docenten, ik geloof in mijn kracht in mijn vak, ik geloof in mijn collega's, ik geloof vooral in de kracht van schrijven.

Schrijf!

Schrijf bij mijn collega's, schrijf bij mij, schrijf thuis of ergens anders, maar schrijf!

Het zal je leven verbeteren. Want schrijven brengt je altijd bij jezelf.

Schrijf & vind je weg!

 

zozieje.nl

Mijn eigen site :-)

Schrijfdocent: Esther van der Werf. Autobiografisch & creatief schrijven: workshops, cursussen, coaching. 

Levensverhaal, verhalentechniek, schrijven inzetten om je doel te bereiken, schrijven inzetten in de zoektocht na verlies, SchrijfLounge, schrijfwandelingen, schrijfwandeling Haiku, Workshop Bullet Journaling,

 

hklimburg.nl

https://www.hklimburg.nl/disciplines/literatuur.html

Huis voor de kunsten Limburg. Veel informatie en niet alleen over de literatuurkant!

Limburg herbergt vele schrijvers, lezers, literaire cafés, leeskringen, schrijfdocenten, organisatoren van literaire activiteiten enzovoorts. Het Huis voor de Kunsten Limburg wil dit literaire netwerk versterken, promoten en ondersteunen. Bijvoorbeeld met informatie en advies. Ook organiseert het Huis  – vaak samen met partners uit het culturele veld – diverse projecten om de literatuur en het schrijven in Limburg meer onder de aandacht te brengen.

 

schrijvenonline.org

Goede schrijfinhoudelijke site! Artikelen over schrijven, schrijfwedstrijden, advies. Vind je weg in de wereld van het schrijven. 

 

mbcommunicatie.nl

Schrijfdocent: Monica Boschman. Schrijfworkshops schrijven tussen de paarden, schrijven in en om het labyrint. Gedichten. Online schrijfreizen. 

 

josefranssen.nl

Schrijfdocent: José Franssen. Veel informatie en tips over het levensverhaal. Columns. Informatie boek over mantelzorg aan demente moeder.

 

schrijfjestuk.nl

Schrijfdocent: Ellen Kersten. Schrijfworkshops & cursussen creatief schrijven

  

rosenboomcreatiefschrijven.nl

Schrijfdocent: Jos Rosenboom. Poëzie-curssussen & workshops